Et inspirerende år

Taiji Nord opplever en økende interesse for treningsformen Taijiquan i Meløy og Bodø.

Denne høsten ble det nødvendig å sette opp to kurs for nybegynnere i Bodø, pluss et helgekurs i november for dem som ikke fikk plass på kursene som startet i begynnelsen av september. Taiji Nord fikk også svært mange påmeldinger til nybegynnerkurset i Meløy.

Kursene for nybegynnere går over 40 uker, og avsluttes i juni neste år. Det er derfor ikke kapasitet for å ta inn nye elever som ikke har erfaring i denne treningsformen fra før.

Neste mulighet for å lære Taiji fra grunnen av vil bli annonsert på nyåret. Disse kursene starter i uke 35, den siste uka i august 2022.

I mellomtiden tilbyr Taiji Nord et helgekurs i Baduanjin Qigong 12. -13. februar 2022. Dette kurset er annonsert og åpnet for påmelding.

Taiji Nord kommer tilbake til opplegget for Retreat Mesøy 2022 så snart alt er klart. Denne årlige retreaten arrangeres helgen 17. – 19. juni på Mesøy Grendehus – ei nedlagt skole med eget kjøkken og internat på øya Mesøy utenfor Ørnes i Meløy kommune. Retreaten vil bli annonsert og åpnet for påmelding i løpet av februar 2022.

2021 har vært et inspirerende år, med økende interesse for treningsformen Taijiquan. En rekke personer som har gått kurs for nybegynnere deltar nå på Taiji Nords ukentlige treningstimer i Meløy og Bodø. Disse treningstimene er åpne for alle som har lært Taijiquan Yang stil kortform.

Leave a Reply