Nye kurs høsten 2020

Taiji Nord tilbyr kurs i Taijiquan 37 stillingers Yang stil kortform i Meløy og Bodø.


Denne høsten arrangeres kurset Taiji ved artrose og kroniske smerter for første gang. Dette er et pilotprosjekt der Bodø Revmatikerforening står som arrangører med Taiji Nord som samarbeidspartner. Kurset er utviklet av Taiji Nord og arrangeres med økonomisk støtte fra Stiftelsen Damm.

Kursene for nybegynnere har oppstart i september. Kursene er delt opp i fire terminer, hvert på ti uker. Vi går sakte fram, og lærer formen en bevegelse av gangen. Vær oppmerksom på at det er et helt år til neste gang det blir mulig å bli med på disse kursene, så nøl ikke med å melde deg på.

Alle som har gått kurs for nybegynnere, eller som har lært Taijiquan fra før, kan delta på medlemstreninger på tirsdager i Meløy og søndager (onsdager fra februar 2021) i Bodø.

Les her om tidspunkter og priser.

Leave a Reply