Kurs i Taiji høsten 2021

Taiji Nord tilbyr kurs og treningstimer i Taijiquan Yang stil kortform i Meløy og Bodø.

Illustrasjon som viser tre personer i en klassisk posisjon utendørs.

Taiji i det fri.

Taiji-kursene for nybegynnere starter 31. august i Meløy og 1. september i Bodø. De er delt inn i fire terminer på ti uker, og avsluttes våren 2022. Vær oppmerksom på at det er et helt år til neste gang det blir mulig å bli med på disse kursene.

Vi går med andre ord sakte fram, og lærer en bevegelse av gangen. Taiji-formen består av 37 stillinger med tilhørende bevegelser som utføres sakte og fredfylt. Formålet er å oppnå bedre helse og livskvalitet gjennom å løsne opp i spenninger i kropp og sinn.  

Taiji kan beskrives som meditasjon i bevegelse (moving meditation). Kroppen utfordres uten at treningen sliter på ledd og muskulatur. Tvert imot handler Taiji om å gi slipp på spenninger og å trene på hensiktsmessige bevegelser kroppen er bygd for å utføre. 

Dersom du har lyst på å lære mer om Taiji, og teste ut om dette kan være noe for deg, kan du starte denne reisen ved å bli med på Taiji Nords retreat på vakre Mesøy dagene 18.-20. juni i år. Av hensyn til smittevernet er det satt en grense på 9 deltakere.

Les mer om dette tilbudet her: Retreat Mesøy 2021

Alle som har gått kurs for nybegynnere, eller som har lært Taijiquan fra før, kan delta på medlemstreninger på tirsdager i Meløy og onsdager i Bodø. 

Klikk her for å komme til siden Informasjon om kurs.

Leave a Reply